Loading...
sr

Besplatno preuzimanje: Winamp 5.8 Beta je izašao, sada Llama-Friendly from Admin's blog


Tehnološki svet je zaista bio uzbudjen pre neki dan sa vestima da se Winamp vraća sa potpuno novom verzijom koja bi rešila sve naše probleme u slušanju muzike. A sada zvanični Winamp 5.8 je dostupan za preuzimanje. Sjajno, zar ne?
Ako želite da ga preuzmete za sebe, samo se uputite direktno na winamp.com i preuzmite kopiju.Čak i sada je iz nekog razloga Llama prijateljski.


Šta se dešava sa Winamp 5.8?
Ova nova verzija je u osnovi identična propuštenoj beta iz prošlog meseca, koja je dodala kompatibilnost sa Windowsom 10, uklonila sve slomljene stvari i oslobodila se svih Pro funkcija, tako da je sada ponovo besplatna. Mnogo je bolje nego ranije, ali je ipak malo buggy.


Ako imate monitor visoke rezolucije / 4K ... Winamp je vrlo, vrlo slomljen. To je veoma loše.


Ako koristite moderni skin, možete to popraviti tako što ćete desnim tasterom miša kliknuti na svaki prozor i izaberite stavku Postavke prozora -> Skaliranje -> 200% (ili bilo šta drugo po želji).


Da li će postojati novi izdanja posle ovoga?
Kako smo precizirali pre neki dan, kompanija koja poseduje Winamp sada planira vratiti ... kao mobilnu aplikaciju. Nema indikacija da će nastaviti da dodaju nove funkcije u 5.8 grane ili da popravi bilo šta, a sajt za preuzimanje čak i kaže na veoma jasnom jeziku:
Ova verzija nije tekući projekat, ali budite sigurni da trenutno radimo na budućem novom Winamp-u.
Broj verzije na stranici za preuzimanje zapravo koristi simbol beskonačnosti umesto broja 8.

 Preuzmi


Moguće je da će otpustiti nekoliko sitnih izmena ili popravke sigurnosnih razloga, ali činjenica je da Winamp koji smo voleli ne vraća se i zamenjuje nečim drugim putem imena Winamp-a, najverovatnije samo za mobilne uređaje. Hoće li to biti sjajno? Nema načina da se zna.


Podeli:
Prethodni     
     Sledeći
     Blog početna

Zid

Nema komentara
Morate se prijaviti da biste ostavili komentar
oglas
Google ovo