Loading...
sr

8 Znakova da ste izabrani - duhovni ratnik koji šeta na zemlji from Admin's blog

Potraga za duhovnim buđenjima započela je dugo pre nego što je svako od nas rođen. Postoji nekoliko jakih, hrabrih pojedinaca koji se slažu da igraju važnu ulogu u ovoj potrazi, prihvatajući odgovornost da budu Duhovni ratnik tokom svoje šetnje na zemlji.

Njihov posao je pomagati drugima u potrazi za duhovnom jasnoćom izazivanjem načina razmišljanja da se mi, ljudska rasa, često rešavamo kao što su strah, presude, lažna ubeđenja i laži. Prihvatanje ovih negativnih i toksičnih uticaja u našim životima neće nam doneti ništa osim nesreće, boli i patnje. Umesto toga,

duhovni ratnik će doneti jasnoću i svest o ratu koji se nalazi duboko u našem umu, srcu i duši.Život kao duhovni ratnik je dugogodišnja posvećenost, a ne treba ga lagano uzeti. Ove osobe treba da razumeju disciplinu i studije koje će biti potrebne kako bi se u potpunosti razumeli i ispunili svoju ulogu u svetu.
Kako je ovo putovanje napravljeno pre rođenja,u naš život ulazimo ovde na Zemlji bez znanja da smo se složili sa ovom odgovornošću.Da li ste izabrani za život kao duhovnog ratnika? Evo 8 znakova ...


1. Oni žive za ljubav: Prvi korak pomoći nekome u svom duhovnom putovanju je da se prvo poveže, a Duhovni ratnik shvata da je jedini pravi način da se to uradi kroz istinsku ljubav. Ovo može biti nešto jednostavno kao osmeh između stranaca ili nasumičan čin ljubaznosti, stvarajući poverenje i uzajamno razumevanje.


2. Oni vrednuju istinu: Duhovni ratnici shvataju da je život potreban za duhovni razvoj i da ide do ekstremnih dužnosti da bi je otkrili kada je to potrebno.


3. Kao Feniks, ponovo se uzdižu: Život nije uvek lagan, a kao i ostali od nas, Duhovni ratnik će biti srušen, obaran i spaljivan. Međutim, oni neće dozvoliti da ih ovo uništi, ponovo i ponovo se podižući iz pepela.


4. Oni razumeju razliku između predaje i davanja: Nekad se mora predati da bi nastavili raditi na većoj duhovnoj slici. Duhovni ratnik shvata da to ne znači da odustaju, dozvoljavaju sebi da budu vođeni višom energijom.


5. Oni su u stanju da smiruju svoje unutrašnje strahove: Svako doživljava strahove tokom svog vremena ovde na Zemlji, a Duhovni ratnici nisu izuzetak. Razlika je u tome što oni ne dozvoljavaju ovim unutrašnjim demonima da ih drže nazad od postizanja svog punog potencijala.


6. Kada postane teško, oni se i dalje bore: Nema veće motivacije od prave strasti, a na ovom području nema nedostataka Duhovnog ratnika. Kada im život preda izazov, ovi pojedinci neće samo stajati visoko, već će to učiniti dok će pružiti primer miru i volje za ostatak sveta.


7. Oni biraju svoje bitke: Duhovni ratnik shvata da ima mnogo, mnogo stvari na ovom svetu kojima je potrebna njihova pažnja, međutim, kako bi uspeli u svojim naporima, znaju da treba fokusirati svoju energiju na bitke koje su najvažnije .


8. Uvek prate njihovo srce: Ovi pojedinci imaju duboko razumevanje sopstvenog srca i duše, ali i većih slika i energije univerzuma. To im omogućava da razviju snažnu intuiciju koja će ih voditi u životu.


Podeli:
Prethodni     
     Sledeći
     Blog početna

Zid

Nema komentara
Morate se prijaviti da biste ostavili komentar
oglas
Google ovo