Loading...
sr

Pridružite se našem timu - informativni servis

Slika oglasa

1 slike
Dodata stavka Jan 30 '18
Dodao je

Ocena

Tvoja vrednost:
Ukupno: 5 (2)


Opis

Požarevac na dlanu poziva sve talentovane, vedre, sposobne  osobe, sa smislom za timski rad, da se pridruže timu i potpomognu što bolju sadržinu sajta. Da bi došli do pravog cilja potrebne su nam koleginice i kolege (komšije, rođaci, prijatelji  i ostali  sugrađani) iz otadžbine i dijaspore, koji su spremni da nam pomognu u uređivanju sajta. 


Svi poslovi programiranja, odnosno nadgradnje sajta je na administraciji. Pa smo tako već u startu rešili problem nadogradnje i dizajna na našem veb-portalu.  Znači, na nama je ostalo svakodnevno ažuriranje sajta i dopuna vestima i ostalim sadržajem.


Da bi neko postao urednik ili moderator određene stranice, potrebno je  da bude veoma aktivan  na istom forumu-stranici. Takođe, potrebno je da nam se javite na kontakt, i mi ćemo vam poslati upitnik, koji treba da popunite i pošaljete na već navedeni mejl, a mi ćemo  pokrenuti proceduru da dobijete korisničko ime (username) i lozinku (password) za pristup uredničkom delu sajta.  


Ovaj sajt se uređuje volonterski (dobrovoljno). Međutim, kao urednik ili moderator sajta vi možete da  postavite svoju ličnu prezentaciju, link ili reklamu  vezanu za biznis kojim se bavite i sl.

  

Molimo vas pomozite nam da  od ovog sajta napravimo pravi (mali) informativni servis za sve nas, kako u otadžbini, tako i u dijaspori.Nema komentara
Morate se prijaviti da biste ostavili komentar


Galerija

oglas
Google ovo